in

Revlon Lip Treatment SPF 15 Review

Just wanna make a short review about this lip balm I bought from Revlon. I bought it around two months ago in case I run out of lipbalm 🙂 It comes in a nice gold tube which makes it look elegant.
This is how it looks from above. The lipbalm colour is white.
I can’t find any info on Revlon’s website about this lipbalm. But stated on the bottom of the tube that it has SPF 15 which is quite good.
So when I apply it on my lips, I can feel that it has that cooling sensation like when you eat mint candy. So yeahh you will feel mint sensation on your lips but only for a few moment. It’s quite moisturising and gives glossy look to my lips. Not too glossy, just standard and I like it that way. I just want natural looking lips when I use lip balm. But it doesn’t moisturize for a long time. I can’t feel the moisturizing effect after two hours. 😐
What I like:
 
Nice gold tube
Cooling sensation on lips
Affordable prices (around Rp 50.000)
Easy to find here, just go to nearest Revlon counter 🙂
What I dislike:
Somehow my tube doesn’t close tightly. So when I place it on my bag, it tends to be in an open condition. Do you get what I mean? ._.
Not moisturise enough for a long time.
Rating: 3 out of 5
I don’t think I will repurchase it. Maybe I will just place order for my HG lipbalm: Cyber Color Olive Lip Balm from Sasa again.
Thanx for reading! ^^

What do you think?

Written by virgo

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 Comments

  1. iya aku jg dulu pake ini, n bener banget gak melebapkan, dan glossy banget jadinya cuma kayak lipgloss bening dengan harga yg cukup mahal, pdhl judulnya lip treathment. sayang sekali, tp aku suka banget vanilla scent nya ^^

  2. Hai hai..aku juga punya tuh, dan kayaknya aku ga cocok sama salah satu kandungannya. Bener banget kalo dipake langsung berasa agak cool minty gitu rasanya, dan baunya emang smooth banget. Tapi setelah pake itu bibirku jadi ada bintik2 kecil semacam bruntusan gitu, dan kadang suka gatel..aku ga ada riwayat alergi apapun kalo soal makanan, jadi bibir yg bruntusan & gatel itu definitely bukan karena makanan (seafood dsb). Aku coba hentikan pemakaian selama bbrp minggu, hasilnya bruntusan tadi mengering & mengelupas gitu. Nah, beberapa hari yg lalu aku COBA pake lagi, emang dasar keras kepala hehe, aku bener2 pengen mastiin apakah bener penyebabnya si Revlon lip treatment itu, eh ternyata BENER..nih skrg bibirku bruntusan lagi huhuhu..T.T
    Terpaksa deh ga make lipstik / apa2 dulu di bibir selama seminggu..T.T

    FYI, aku sebelumnya sudah lebih dulu pakai produk Revlon yg lain yaitu lipstik revlon renewist, tube-nya juga warna emas gitu, sama persis, dan aku nggak ada masalah sama sekali dengan lipstik itu. Palingan kalo dipake agak lama dikit ya bibir jadi agak kering, tapi NEVER bruntusan & NEVER gatal2..nah setelah purchase si lip treatment itulah bencana itu dimulai huhuhu..T.T

Etude House Dear Darling Neon Tint in Pink Review

L’occitane Angelica Blogger Gathering